Pill Web Tasarım Hizmetleri

Size özel web tabanlı çözümler sunuyoruz
Onlarca referansımız arasında siz de yerinizi alın. Bize ulaşın, hemen ücretsiz detaylı bir bilgi verelim!

Web tasarımı; kişi, kurum, ürün ve hizmetleri tanıtan; grafik ve metinlerle oluşturulan kaliteli bir çalışmadır. Web tasarım, kısaca; kişi ve kurumların dijital ortamdaki görünen yüzüdür.

 İnternet tarayıcılarının görüntüleyebileceği şekilde özel olarak hazırlanan bir tasarım oluşturulur. Bu şekilde yapılan web tasarımı, HTML dilinde olup; sadece uzmanlar tarafından yapılır. Bu işi yapan kişilere ise; webmaster ya da web tasarımcısı denilmektedir. Web tasarımı çalışması, aynı zamanda; kişi ve kurumlar için resmi bilgilendirme kanalıdır.

 

 Kaliteli bir web tasarımı, sitenin; hedef müşteri kitlesini yakalamasında son derece önemlidir.

 

 Web Tasarım Unsurları

 

 Bir web tasarımında, sitenin kalitesini belirleyen önemli unsurlar bulunur. Görsel olarak dikkat çeken unsurların yanında; içerik, özgünlük, güvenlik gibi noktalar da; site kalitesini etkiler. Projelendirme, grafik tasarımı, HTML ve CSS kodlama, CMS entegrasyonu, test işlemleri sonrasında; web tasarımı tamamlanır.

 

 Web tasarım, web sitelerinin oluşturulma sürecidir. Web tasarım unsurları şunlardır:

 

 Düzen

 Web sitesinde kullanılacak grafik ve metinlerin, gözü yormayacak formatta olması gerekir. Aranılan bilgiye hızlı şekilde ulaşmada, düzen önemlidir. Bu özellik, genellikle kullanıcının web sitesinde kalma süresini uzatır.

 

 Renkler

 Renk seçimi; her ne kadar isteğe göre olsa da, tercihler; marka imajını, kurumsal kimliği yansıtmalıdır.

 Grafikler

 Sayfanın açılma hızını olumsuz etkilemeyecek grafik, logo, fotoğraf ve simgelerin kullanılması önemlidir.

 

 Fontlar

 Yazı tipleri, web sitesinin tasarım kalitesinde; son derece etkili ve önemlidir. Pek çok web tarayıcısı, web güvenli yazı tiplerini kaliteli bir biçimde görüntüleyebilir. Bu nedenle de, kabul gören fontlar tercih edilmelidir.

 

 İçerikler

 Görsel ve metinlerden oluşacak içerik, ürün ve hizmet tanıtımlarında okuyucuda merak uyandırmalı; seo uyumlu olmalıdır. İçeriklerin konuyla ilgili anahtar kelimeler içermesi, arama motoru optimizasyonu adı verilen seo için önemlidir.

 

 Eskişehir Profesyonel Web Tasarımı

 

 Profesyonel web tasarımı, dijital ortamda istediği yeri almak isteyen kişi ve kurumların tercihidir. Eskişehir web tasarım uzmanlarca yapılmakta olan bir çalışmadır. Çalışmalar; işletmeleri, çevrimiçi olarak hem güvenilir hem benzersiz gösterir.

 

 Web sitelerinin öneminin gün geçtikçe arttığı günümüzde; başarılı, hedefe odaklanmış bir web sitesi kurmak önemlidir. Bunun için, içerik olarak ve tasarım yönünden; sektöre uygunluk önemlidir. Böylelikle, site sadece ulusal değil; uluslararası müşterilere de eşit hitap edeceğinden, hedef müşteri kitlesi büyüyecektir.

 

 7/24 açık bir web sitesi, bir e-ticaret sitesiyse eğer; günün her saatinde satış yapması demektir. Satış ile pazarlama gelirlerinin artması, reklam giderlerinin düşmesi; profesyonel bir web tasarımıyla mümkündür.

Müşteri odaklı bir web tasarım çalışması; müşteri ihtiyaçlarına daima cevap veren, dinamik, işlevsel bir boyuttadır. Seo uyumlu olup, kurumsal kimliği doğru yansıtan ve de ziyaretçilerine güven veren formattadır. Ürün ve hizmet tanıtımının yapılmasında oldukça önemli olup, potansiyel müşterilere kolay ulaşabilmeyi sağlar.

 

 Eskişehir web tasarım, profesyonel hizmetleriyle; tüm web tasarım ihtiyaçlarınıza çözüm getirmektedir.

HEMEN İLETİŞİME GEÇİN

Çalıştığımız Markalardan...

BLOG

Web Tasarım Son Yayınlanan Yazılar

Grafik Tasarım ve Site Çalışmaları
Grafik Tasarım ve Site Çalışmaları

Eskişehir grafik tasarım olarak online dünyada bir adım önde yer almanız adına siz değerli dostlarımıza yardımcı olmaya ve hizmet vermeye devam ediyoruz. Sosyal mecralar ve web siteleri ile birlikte kurumsal firmalar da artık online dünyadaki yerini daha vizyon sahibi bir karakter ile birlikte almaya devam ediyor. İnsanların size daha kısa sürede ve daha kolay ulaşmasının en önemli araçlarından bir tanesi de web siteleridir. Kurumsal bir firma iseniz ya da şahıs ş...

Pill Digital Web Tasarım Eskişehir
Pill Digital Web Tasarım Eskişehir

Dijital dünya içerisinde kurumsallık yakalamak büyük öneme sahiptir. Özellikle marka imajını daha yukarıya çekmek ve müşterinin gözünde güven sağlamak adına, doğru web tasarım desteği elde edilmelidir. Böylece bulunduğunuz sektör içerisindeki tüm etmenlerin yer aldığı web siteniz, her açıdan rakiplerinizden bir adım önüne geçmenize olanak tanımaktadır.    Günümüzde ...

Web Tasarım Hizmetleri
Web Tasarım Hizmetleri

Web tasarım profesyonel bir iştir ve sektördeki çok sayıda ajans ya da şahsın çalışmalarına göz attığımızda ne kadar amatörce ilerlediklerini görebiliyoruz. Bu konuda kendine güvenen deneyim sahibi bir ekip ile hareket etmeyi tercih ediyor ve online dünyada daha iyi işler yapmayı hedefliyoruz. Firmalar ve şahıslar ile uzun süreli birlikteliğimiz devam ediyor ve en iyisini sunuyoruz. Firmalarınızın online dünyadaki yüzü olan web...

Web Tasarım Nedir?
Web Tasarım Nedir?

Web tasarım nedir sorusuna verilebilecek en kapsamlı cevap şu şekildedir. Web sitesini görsel olarak daha çekici ve kullanımı kolay hale getirmek için web sitesi düzeni sağlamaktır. Kullanıcı ara yüzü ve diğer görsel etkenler gibi estetik faktörlere odaklanan bir web sitesi oluşturma sürecidir.    Web tasarımı istenen görünümü ve düzeni elde etmek için çeşitli programların kullanımını da iç...

Eskişehir Web Sitesi
Eskişehir Web Sitesi

İnternet, günümüzün iletişim aracıdır. Aynı zamanda birçok kişinin geçim kaynağını da oluşturur. İnternette düşüncelerini yayınlamak, reklam yapmak ve para kazanmak için en etkili yol web sitesi sahibi olmaktır. Bu sayede hem çevreniz genişler hem de kazancınız artmış olur.               eskişehir web sitesi tasarımının yapıldığı bir şehirdir. Hemen hemen tüm şehirler gibi...

Kurumsal Web Tasarım Eskişehir: Profesyonel Çözümlerle İnternet Dünyasında Öne Çıkın
Kurumsal Web Tasarım Eskişehir: Profesyonel Çözümlerle İnternet Dünyasında Öne Çıkın

İnternet çağının vazgeçilmezi haline gelen web siteleri, kurumsal kimliğinizi yansıtan ve potansiyel müşterilere ulaşmanızı sağlayan güçlü bir araçtır. Pill Digital olarak, 2016 yılından bu yana sunduğumuz profesyonel hizmetlerle Eskişehir başta olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinde kurumsal web tasarım alanında öncü bir firma olarak hizmet veriyoruz. Profesyonel Yaklaşım ve Geniş ReferanslarPill Digital, kurumsal web tasarım...

Tüm hakları saklıdır. © 2016
We VSC