Dijital Mecrada Kimliğiniz Hazır Olsun

Size özel web tabanlı çözümler sunuyoruz
Onlarca referansımız arasında siz de yerinizi alın. Bize ulaşın, hemen ücretsiz detaylı bir bilgi verelim!

Web siteleri markaların dijital mecralardaki kimlikleridir. Bir web sitesi bir insanın kimlik kartına benzer. Web sitesinde bulunan logo kişinin vesikalık fotoğrafına, hakkımızda bölümüyse kişinin kütük bilgilerini andırır. Nasıl ki her insanın bir kimliği vardır; markaların da olmalıdır.

 

 Dijital mecrada var olma web sitesi ile sağlanır. Her bir marka için özenle hazırladığımız web siteleri sayesinde fiziki mağazanızdan uzaklaşarak tüm dünyaya ürün ve hizmetlerinizi sunabilirsiniz. eskişehir e ticaret web tasarım uzmanları olarak bizler, tüm Türkiye'deki yerel ve ulusal markalara hizmet veriyor ve marka değerini artırıyoruz.

 

 E Ticaret Web Tasarımının Artıları

 

 Her bir markaya özgün olarak sunduğumuz web siteleri sayesinde kolay bir arayüz paneli üzerinden web sitenizi kendiniz yönetebilirsiniz. Sitenize yeni ürün ekleyebilir ve stok durumunu güncelleyebilirsiniz. Hazırlayacağımız site tasarımı oldukça basit olacaktır.

 

 Genel olarak her bir markanın ihtiyacına göre özel olarak konumlandırma yapsak da hemen hemen her web sitesinde bulunan arama çubuğu sayesinde tüketiciler sitenizde bulmak istedikleri ürünlere anahtar kelimeleri yazıp tek tıkla ulaşabilecekler. Sağlayacağımız tüm tasarımsal kolaylıklar tüketicilerin ürün ve hizmetlerinizi daha hızlı satın alması için optimize edilir.

 

 Her Markaya Özel Bir Site

 

 Her bir e ticaret sitesinin ihtiyacı birbirinden farklı olabilir. Bu farklılıkları göz önünde bulundurarak belirli alanlarda optimizasyonlar yapıyoruz. Örneğin; satılan ürünlerin ücreti yüksekse siteye yeni özellikler ekleyerek kapıda ödeme seçeneğini sunuyoruz. Eğer uygun fiyatlı ürünlerin satıldığı bir perakende mağazası işletiyorsanız insanların ürünleri favorilerine ekleyebilecekleri veya fiyatı düşünce haberdar olabilecekleri özel sistemler sunuyoruz.

Kurduğumuz tüm sistemler sitenin yayına açılmasıyla birlikte otomatik olarak işler. Siteyi yönetecek olan kişinin sadece tüketici hareketleri neticesinde raporlama yapması yeterli olacaktır.

 

 Kurumsal Renklerinizle Sektöre Uygun Siteler

 

 Web sitesi tasarımı yaparken kurumsallığınızı göz önünde bulundurarak renklendirmek yapıyoruz. Ürünlerde fiyatların yazılı olduğu dijital etiketler, e bülten bildirimleri ve çok daha fazlasını kurumsal renklerinizden oluşturuyoruz. Böylelikle tüketiciler hem sitenizden alışveriş yapıyor hem de markanızı daha iyi bir şekilde tanıma fırsatı buluyor. Bir süre sonra web sitenizi ayırt edici özelliklerin arasında kurumsal renkleriniz de bulunabilir. Her bir sektöre uygun olarak hazırlanan site tasarımları nihai tüketicinin ihtiyaçları dikkate alınarak tasarlanır.

 

 Bayi veya Üye Girişi Olan Siteler

 

 E ticaret sitelerinin tamamı nihai tüketiciye hitap etmeyebilir. Bazı sitelerde bayi girişleri bulunabilir ve stoklu ürün alımı gerçekleşebilir. Bu gibi durumlar için de gelişmiş seçenekler sunan tasarım ve yazılım ekibimiz, ihtiyacınız olan tüm gereksinimleri karşılayacak donanıma sahiptir.

 

 Hayal ettiğiniz ve aklınıza gelmeyen tüm grafik tasarım hizmetlerini en iyi alışveriş deneyimi için hazırlayan ekibimiz, oluşabilecek sistemsel problemler için destek hizmeti de vermektedir. Fiziki mağaza koşullarının dışına çıkarak ürün ve hizmetlerinizi sınırlarınızın dışına taşıma imkanı sunan e ticaret siteleri sayesinde markanızın değerini hak ettiği şekilde konumlandırabilirsiniz.

HEMEN İLETİŞİME GEÇİN

Çalıştığımız Markalardan...

BLOG

Web Tasarım Son Yayınlanan Yazılar

Pill Digital ile Spor Salonunuzun Potansiyelini Maksimize Edin! Spor Salonları İçin Uygulama
Pill Digital ile Spor Salonunuzun Potansiyelini Maksimize Edin! Spor Salonları İçin Uygulama

Spor salonu ve gym işletmecileri, müşterilerinizi memnun etmenin ve işletmenizi büyütmenin yeni yollarını mı arıyorsunuz? Pill Digital, tam da bu ihtiyacınıza yönelik çözümler sunuyor. Spor salonları ve gym’ler için özel olarak tasarlanmış mobil uygulamalarımız, işletmenizin dijital alandaki varlığını güçlendirirken, müşteri deneyimini de üst düzeye çıkarıyor. Özelleştirilebilir Uygulama Özellikle...

Sendikalar için Web Sitesi Tasarımı: Pill Digital'in Uzman Yaklaşımı
Sendikalar için Web Sitesi Tasarımı: Pill Digital'in Uzman Yaklaşımı

Sendikalar, üyeleri arasında etkili bir iletişim kurmak ve haklarını korumak için güçlü bir çevrimiçi varlık oluşturmalıdır. Bu noktada, Pill Digital olarak sendikalar için web sitesi tasarımında uzmanlaşmış durumdayız. Sendikaların ihtiyaçlarını anlayarak onlara özgün, etkili ve kullanıcı dostu web siteleri tasarlıyoruz. Sendikalar için Neden Özel Bir Web Sitesi Tasarımı Gerekli?Sendikalar, üyelerine yönel...

Pill Web Tasarım Ajansı
Pill Web Tasarım Ajansı

Gelişen teknoloji ile birlikte pek çok marka internette kendisini göstermektedir. Tanıtım odaklı çalışan markalar kendilerine özgü web siteleri oluşturarak bilinirliklerini de arttırmaktadır. Web tasarım alanında kaliteli hizmet almak isteyen kişiler için sitemiz www.pill.com.tr adresi en kaliteli özellikleri ve hizmeti müşteri için sunmaktadır. Kaliteli web tasarım ajansı olan pill, en güncel içerikleri web üzerinde kullanmak...

Pill Digital: Profesyonel Web Tasarım Ajansı Olarak İşletmenizi Dijital Dünyada Öne Çıkarıyor
Pill Digital: Profesyonel Web Tasarım Ajansı Olarak İşletmenizi Dijital Dünyada Öne Çıkarıyor

Dijital çağın hızla geliştiği günümüzde, her işletmenin dijital bir vitrine ihtiyacı vardır. Pill Digital olarak, 2016 yılından bu yana profesyonel web tasarım ajansı kimliğimizle bu ihtiyaca cevap veriyoruz. İşletmenizin dijital dünyadaki yüzü olan web sitenizi, sektörünüze ve özgün ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlıyoruz. Sektörel Başarı için Dijital Çözümlerİşletmenizin sektörel girişimle...

Web Tasarım Ajansı: Pill Digital'in Kapsamlı Çözümleri
Web Tasarım Ajansı: Pill Digital'in Kapsamlı Çözümleri

Dijital dünyada başarı, estetik ve işlevselliğin mükemmel uyumuyla başlar. Bu uyumu sağlamak için gerekenler, yalnızca profesyonel bir web tasarım ajansı tarafından sunulabilir. Pill Digital olarak, müşterilerimize web tasarım, e-ticaret sistemleri ve mobil uygulama geliştirme alanlarında yenilikçi ve etkili çözümler sunuyoruz. Bu makalede, Pill Digital'in nasıl fark yarattığını ve hizmetlerimizin işletmelerinizi nasıl dönüştürebi...

Web Tasarım Uygulamalarında En Etkili Teknikler
Web Tasarım Uygulamalarında En Etkili Teknikler

Firmaların isimlerini ve markalarını tanıtabilmeleri adına etkili bir reklam çalışması yürütmeleri oldukça önemlidir. Bu anlamda önemli bir yere sahip olan web tasarım uygulamaları, hızlıca hedeflerinize ulaşmanızı ve kendinizi geniş kitlelere duyurmanızı sağlıyor.    Web Tasarım Uygulamaları    En güncel teknolojiler kullanılarak kaliteli içeriklerde hazırlanmakta olan web tasarım uygulamaları, günümüzdeki en e...

Tüm hakları saklıdır. © 2016
We VSC