Dijital Pazarlama İle Hayallerinizi Gerçeğe Dönüştürelim

Size özel web tabanlı çözümler sunuyoruz
Onlarca referansımız arasında siz de yerinizi alın. Bize ulaşın, hemen ücretsiz detaylı bir bilgi verelim!

Pill Digital; bir web bir isimden daha fazlasıdır. O, bir düÅŸünme biçimidir. Amacımız, potansiyel müÅŸterilerinizin çevrimiçi ihtiyaçlarınız ile olan gereksinimlerinizi birleÅŸtirmektir.

 

 Size teknolojiyi sunmuyoruz, size yatırımınızdan geri dönüÅŸ saÄŸlıyoruz. Sizin adınıza en iyi çözümün ne olduÄŸunu bulmak için sizinle birlikte çalışacağız. Sadece teknolojiye deÄŸil, aynı zamanda pazarlamak ve satmak için yenilikçi ve sıklıkla reklam yollarına odaklanacağız. Ä°nternet'i iÅŸletmenizin bir uzantısı olarak kullanacak, ürün ve hizmetlerinizi ön plana çıkaracağız.

 

 EskiÅŸehir dijital reklam ajansı olarak hizmet veren firmamızda bir çok hizmet vermekteyiz ve bunlardan bazıları:

 

 SATIÅž VE PAZARLAMA DANIÅžMANLIÄžI HÄ°ZMETLERÄ°

 

 -Pazarlama artık yaptığınız ÅŸeylerle ilgili deÄŸil, daha çok anlattığınız hikayeler hakkında.

 

 MüÅŸterilerinize fayda saÄŸlayan bir satış konuÅŸmasıyla müÅŸterilerinizi kendinize çekin. Deneyimimiz sayesinde, doÄŸru platformlar üzerinden gönderilecek doÄŸru mesajı hazırlamak için kalibre edilmiÅŸ bir Satış ve Pazarlama stratejisinin en iyi iÅŸ baÅŸarısını saÄŸladığını bulduk.

 

 Pill Digital, kıdemli tasarımcılar, Google sertifikalı pazarlama kampanya yöneticileri ve satış ve pazarlama projelerinde deneyimli metin yazarlarından oluÅŸan bir ekibe sahiptir.

 

 Deneyimli ekibimizle, iÅŸletmenizin satış ve pazarlama giriÅŸimlerini artırmak için nasıl bir hikaye anlatacağımızı biliyoruz.

 

 WEB SÄ°TESÄ° TASARIMI

 

 Ä°ÅŸletmenizin web mükemmelliÄŸine ulaÅŸmasına nasıl yardımcı oluruz?

 Etkileyici Ä°çerik, Harika Tasarımlar ve Nitelikli Trafik

 

 Büyük aÅŸçılar gibi, deneyimli web geliÅŸtiricilerimiz ve ekibimizdeki yaratıcı web sitesi tasarımcılarımız, sizin için mükemmel bir web sitesi oluÅŸturmak için içerik, tasarım ve pazarlamayı harmanlayan web uygulaması geliÅŸtirme reçetesini mükemmelleÅŸtirdi.

 

 SEO (ARAMA MOTORU OPTÄ°MÄ°ZASYONU)

 

 Bir cesedi gizlemek için en iyi yer Google Arama Sonuçlarının 2. sayfasıdır derler. Siteniz bir Google Arama'nın 1. Sayfasında listelenmiyorsa, SEO'nuz avantajınıza çalışmıyor demektir. Ama bunu tersine çevirebilirsin!

 

 Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), web sitenizin alakalı anahtar kelimeler için organik arama sonuçları altında, arama motorlarında daha belirgin konumlarda görünmesini saÄŸlamak için çalışır.

 Pill Digital, Arama Motoru Optimizasyonu paketlerimizde bir performans garantisi sunarak, müÅŸterilere seçtikleri anahtar kelimelerin bir yüzdesi ile 1.sayfa sıralamasına ulaÅŸmayı bekledikleri kilometre taÅŸlarını yazılı olarak garanti eder.

HEMEN İLETİŞİME GEÇİN

Çalıştığımız Markalardan...

BLOG

Web Tasarım Son Yayınlanan Yazılar

Kurumsal Web Tasarım
Kurumsal Web Tasarım

Kurumsal web tasarım çalışmalarımız sayesinde sizlerde dijital platformlarda daha kaliteli bir prestij sahibi olabilirsiniz. Ä°nsanların sizi tanımak için internet sitenizde gezinirken internet sitenizin tasarımı oldukça önemlidir. Renk uyumu, sayfa araları geçiÅŸlerin hızlı olması, iletiÅŸim, harita gibi bölümlerin olması, düÅŸüncelerini yazabilecekleri bölümlerin olması çok önemlidir. Bu ve daha bir &cced...

Sosyal Mecralar ve Sosyal Medya Yönetimi
Sosyal Mecralar ve Sosyal Medya Yönetimi

EskiÅŸehir sosyal medya yönetimi ekibi olarak sosyal mecralar üzerinde söz sahibi olmanız adına sizlere hizmet veriyoruz. Son dönemin popüler adreslerinden olan Facebook, Instagram ve Twitter, özellikle ticari hesaplar ve kurumsal firmalar için büyük fırsatlar sunuyor ve bu fırsatları en iyi ÅŸekilde deÄŸerlendirdiÄŸinizde sizler de etkisini kısa sürede fark ediyorsunuz. Ä°nsanlar online olarak da firmalara ya da sizlere ulaÅŸmayı tercih...

İşletmenizi Her Cihazda Öne Çıkarın: Mobil Uyumlu Web Tasarım Eskişehir
İşletmenizi Her Cihazda Öne Çıkarın: Mobil Uyumlu Web Tasarım Eskişehir

Sizlere bugün, iÅŸletmenizi dijital dünyada en üst düzeyde temsil etmenin öneminden bahsetmek istiyorum ve bu konuda sizlere sunabileceÄŸimiz benzersiz bir çözümden söz etmek istiyorum: Mobil Uyumlu Web Tasarım. Günümüzde, insanların internete eriÅŸim alışkanlıkları büyük bir deÄŸiÅŸim geçirdi. Artık sadece masaüstü bilgisayarları kullanmak yerine, cep telefonları ve tabletler gibi mobil cihazlar d...

Mobil uyumlu web tasarımın önemi nedir?
Mobil uyumlu web tasarımın önemi nedir?

Google son yaptığı güncellemelerle ve algoritma deÄŸiÅŸikliÄŸiyle mobil duyarlı sitelere öncelik vermeye baÅŸlamıştır. Siz de web sitenizin mobil duyarlı olduÄŸundan emin olunuz. EskiÅŸehir Web Tasarım Pill Digital olarak sitenizin durumunu test edebileceÄŸiniz bir uygulama geliÅŸtirdik. Teste gitmek için tıklayın.   Bu test ile sizde web sitenizin mobil duyarlı olup olmadığını öÄŸrenebilirsiniz. Mobil duyarlı tasarıma geçiÅŸ yapmanız mü...

Pill Digital: En İyi Web Tasarım Ajansları Arasında Nasıl Fark Yaratıyor?
Pill Digital: En İyi Web Tasarım Ajansları Arasında Nasıl Fark Yaratıyor?

Günümüz dijital dünyasında, bir iÅŸletmenin çevrimiçi varlığı, baÅŸarısının anahtarlarından biridir. Ä°ÅŸte bu noktada, Pill Digital gibi en iyi web tasarım ajansı devreye girer. Pill Digital, firmaların tüm dijital ihtiyaçlarına cevap vermek için uzman kadrosu ve yenilikçi yaklaşımıyla öne çıkıyor. Uzman Kadro ile Kaliteli Hizmet Pill Digital’de, her biri kendi alanında uzmanlaÅŸmış tasarım...

İyi Bir Web Tasarım için Bilinmesi Gereken Konular
İyi Bir Web Tasarım için Bilinmesi Gereken Konular

Ä°nternetin günümüzdeki önemi göz önünde bulundurulduÄŸunda, iyi bir web sitesi ve etkileyici bir web tasarımı, iÅŸletmelerin dijital varlıklarını baÅŸarılı bir ÅŸekilde temsil etmeleri için hayati bir öneme sahiptir. Bir web sitesi, markanızı yansıtacak, hedef kitlenizi etkileyecek ve potansiyel müÅŸterilerinizi çekecek bir platformdur. Ä°ÅŸte iyi bir web sitesi ve web tasarımı için dikkat edilmesi gereken temel nokta...

Tüm hakları saklıdır. © 2016
We VSC