basak-guzel
basak-guzel
Merhaba,

Ben Dr. Başak GÜZEL

2013 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum ve zorunlu hizmet için pratisyen hekim olarak acil serviste bir süre çalıştıktan sonra Tıpta Uzmanlık Sınavı’nı kazanarak 2016 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimine başladım.

Uzmanlık sürecimde Destekleyici Psikoterapi, Psikanalitik Psikoterapi ve Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimleri ile süpervizyonlarına katıldım. "Obezitede yeme tutum ve davranışlarının; HOMA-IR, leptin, ghrelin değerleri ve karar verme süreçleri ile ilişkisinin incelenmesi" adlı tezim, Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından Araştırma Projesi Teşvik Ödülü'ne layık görüldü ve 2021 yılında psikiyatri uzmanı ünvanını aldım.

Zorunlu hizmet için atandığım Ağrı Patnos Devlet Hastanesi'nde ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak çalışmaya başladım. Burada hem poliklinik hizmetlerini hem de Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hizmetlerini yürüttüm.

2023 yılı itibariyle, her zaman keyif alarak yaptığım ruh sağlığı alanındaki çalışmalarıma serbest psikiyatrist olarak devam etmekteyim.

Devamını Oku
çalışma alanlarım

"Ruh Sağlığında Online Destek"

Size, kaygı ve stresi sağlıklı bir şekilde dönüştürme, yaşam değişikliklerine uyum sağlama, mutlu ilişkiler kurma, yargılayıcı olumsuz iç sesinizle başa çıkma, kendinizi sevme ve saygı duyma gibi bireysel ihtiyaçlarınıza özel olarak hazırlanmış tedavi planları sunuyorum. Amacım, bu kişiselleştirilmiş tedavi planları ile daha tatmin edici ve üretken bir yaşam sürmenize yardımcı olmak.

bilissel-davranis-c-i-terapi-bdt

Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT)

klinik-ilgi-alanlarim

Klinik İlgi Alanlarım

psikanalitik-ve-destekleyici-psikoterapi

Psikanalitik ve destekleyici psikoterapi

Blog

Merak ettiklerinizi burada bulabilirsiniz.

psikoterapinin-islevi-olumlu-degisim-ve-kisisel-gelisim
08 Ağu 2023

Psikoterapinin İşlevi: Olumlu Değişim ve Kişisel Gelişim

Psikoterapi sadece psikolojik rahatsızlıkların tedavisinde değil, aynı zamanda kişise...

Devamını Oku
psikoterapinin-temel-ilkeleri-ve-yaklasimlari
08 Ağu 2023

Psikoterapinin Temel İlkeleri ve Yaklaşımları

Psikoterapi, bireylerin duygusal, zihinsel ve davranışsal sorunlarını anlamalarına ve...

Devamını Oku

Sorularınız için bir tık uzağınızdayız!

İletişim
Pill